Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Sex And The City VS Gossip Girl

Γυναίκες με Μanolo Blahnik και Christian Louboutin γόβες, κάτοικοι του Μanhattan και με μπλεγμένες ερωτικές σχέσεις αποτέλεσαν την χρυσή συνταγή εδώ και 10 χρόνια από τα πιο πετυχημένα αμερικάνικα σήριαλ το SEX AND THE CITY και το GOSSIP GIRL.Πολλοί χαρακτήρισαν το δεύτερο ως το νέο SATC για μικρότερες ηλικίες αφού περιέχει πολλά από τα συστατικά για τα οποία φημίζεται ο προκάτοχός του όπως η μόδα,οι άντρες,οι φιλίες και φυσικά το Manhattan  της Νέας Υόρκης. 1998 με 2004 η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) η Samantha Jones( Kim Catrall) η Carlotte York(Kristin Davis) και η Miranda Hobbes(Cynthia Nixon) οι κυρίες του SATC κρατούσαν για έξι ολόκληρες σεζόν παρέα σε γυναίκες και όχι μόνο, σε διάφορες μεριές της γης.






Το 2007 το Gossip Girl ήρθε για να συνεχίσει το έργο του SATC το οποίο εδώ και τέσσερις σεζόν βγάζει ασπροπρόσωπο τον κύριο εμπνευστή του τόσο σε θέματα στυλ,όσο και σε σενάριο αλλά και  σε καστ το οποίο απαρτίζουν οι Blake Lively στο ρόλο της Serina Van Der Woodsen, η Leighton Meester στο ρόλο της Blair Waldorf επίσης γνωστή ως Queen B, ο Ed Westwick γνωστός ως διαβόητος Chuck Bass, o Chase Crawford ως Nate Archibald, o Penn Badgley και η Taylor Momsen τα αδέρφια Dan και Jenny Humfrey και τέλος η Jessica Szhor ως η Vanessa Abrams.





Δύο σήριαλ,ένα φανατικό κοινό πολλές θετικές κριτικές οδήγησαν στην επιτυχία χωρίς όμως να αποφευχθεί η κατακραυγή από ορισμένους.Είναι αναμφίβολο όμως ότι και τα δύο held open possibilities to the viewer. Come,Come to New York and be FABULOUS!!!
                                                                     by Zina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου